\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Luigi Borrelli

Luigi Borrelli

(3 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

Luigi Borrelli; Fris en Dynamisch

De collectie is fris en dynamisch. Het vakmanschap straalt er vanaf en dit label is als geen ander in staat  de traditionele Napolitaanse snit opnieuw te interpreteren. Elk kledingstuk met een Borrelli-label is het werk van kleermakers met ervaring, en elk stuk is ‘Made in Italy’.

Het merk kent een lange traditie. In 1904 ging Anna Borrelli werken in haar tantes naaiatelier. Daar werden mannenshirts genaaid. Ze leerde er de kunst van het naaien: een perfecte "mouche", de stiksels van de kraag of de beroemde Napolitaanse gerimpelde shirt. In 1928 opende Anna haar eigen atelier. Zoon Luigi leerde ze alle geheimen van het vak en hij kwam bij zijn moeder werken. Toen begon het familiebedrijf te groeien, maar dat het merk zo beroemd zou worden, had Anna in haar stoutste dromen niet verwacht denken we. Luigi vertelt tot op de dag van vandaag graag over die tijd. Hij was degene die het naaiatelier verder uitbouwde tot een label van grote naam en faam.  

Het draait om het vakmanschap

Vakmanschap is het handelsmerk van Luigi Borelli. Perfecte shirts en broeken, mooi gesneden en bijzonder goed afgewerkt.

De allerbeste shirts / overhemden

Of je ze nu shirts noemt of overhemden, dat maakt niet uit. Feit is dat die van Luigi Borrelli erg fijn zijn. Ze hebben een perfecte pasvorm en worden nog steeds op dezelfde manier gemaakt als de grote Napolitaanse kleermakers het vroeger zelf al deden. De armsgaten, de kraag, de schouder, de mouche, het borduursel op de vouw, de knoopsgaten, de plooien, alles is met oog voor finesse uitgevoerd. En dan hebben we het nog niet eens over de materiaalkeuze gehad. Fijn katoen, verfijnde kleurstoffen en subtiele patronen die zo kenmerkend zijn voor Borrelli. Het maakt de shirts eigentijds en klassiek tegelijkertijd en dat is precies het DNA van het Huis Borrelli.

De Luigi Borrelli shirts en broeken zijn te koop via deze webshop, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel! 1 stop shopping, voor alles wat je het hele seizoen nodig hebt. Van shirts en overhemden tot jeans, van pakken tot truien en van (leren) jacks tot schoenen.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMODE
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: