Leurink Mode
8,7/10 (286 review )
service   074-2661632
menu

nieuws events

 • Suit Up for this Season

  Op deze speciale dag zullen wij onze pakken & maatpakken extra in het zonnetje zetten. Ons model showt de mooiste pakken en alleen deze vrijdag (avond) bij aankoop van een (maat) pak een shirt van Xacus of Eton twv & ..

  lees meer

 • Airfield Lunch

  Ook zo’n zin in het voorjaar? Met de nieuwste thema’s van Airfield moet dit helemaal goed komen. De vrolijke prints, luchtige stoffen en ultieme combinaties zorgen voor een prachtige look. De Airfield modelle ..

  lees meer

 • Be Part of the Show!

  HIGH FASHION CATWALK SHOW DÉ TRENDS VAN DIT SEIZOEN MANNEQUINS EN DRESSMEN Wij nodigen u met veel plezier uit voor de LeurinK Catwalk Fashion Show; Be part of the show! ZAT. 11 MAART 10.30 uur | 14.00 uur ZAT. 18 ..

  lees meer

 • Luisa Cerano Event

  In samenwerking met LUISA CERANO International organiseren wij op zaterdag 4 maart een LUISA CERANO Fashion Event. De modellen van Luisa Cerano presenteren de nieuwste voorjaarscollecties van LUISA CERANO met als thema: ..

  lees meer

 • Opening of the Year

  De nieuwste collecties zijn binnen en dat mag gevierd worden. What's it gonna be this season! Laat u inspireren in onze winkel in Borne, maar telefonisch mag u ons ook altijd om advies vragen. Ready to Wear, ready to Go! ..

  lees meer

 • Opening Shop in Shop Marc Cain

  U komt toch ook naar de feestelijke opening van onze nieuwe Marc Cain Shop in Shop? Eén ding willen we alvast verklappen: De nieuwste Marc Cain collectie is prachtig. De mannequins van Marc Cain showen de nieuwste ..

  lees meer

leurink mode
- Your fashion gallery -
inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van acties, evenementen en kortingen?
Veilig betalen:
Volg ons: