Leurink Mode
8,9/10 (322 review )
service   074-2661632
menu

nieuws events

 • Fashion Show Calender

  Wij nodigen u met veel plezier uit voor de LeurinK September Fashion Shows. Elk weekend in de maand september kunt u zich laten inspireren tijdens onze catwalk shows waar onze mannequins en dressmen u dé trends va ..

  lees meer

 • Friday Fashion Remix

  Deze vrijdagavond in september staat bol van de fashion voor dames en heren. Maar liefst 8 modellen showen de nieuwste collecties in een spetterende remixshow.ONTVANGST 19.00 UUR | START 19.30 UUR Met de tunes van onze D ..

  lees meer

 • Remember Fashion starts in September

  De hele maand september staat bij LeurinK mode in het teken van Fashion. De nieuwste collecties zijn binnen en dat moet gevierd worden! Dit doen we met verschillende activiteiten & acties. Om extra lang te shoppen te ..

  lees meer

 • Luisa Cerano Show

  Ontdek de nieuwste Ready To Wear Collections van Luisa Cerano bij LeurinK in Borne. Onder het genot van verfrissende drinks en heerlijke hapjes geniet u van de collection shows om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.   Tot zi ..

  lees meer

 • 01/09

  Men's Day

  Men's Day

  ONZE EIGEN MANNENAFDELING. TIJD VOOR EEN BORREL.   De grote verbouwing is alweer een jaar geleden en sindsdien hebben de mannen een eigen plek... en dat vieren we graag. Een lekkere borrel en een stevige bite op z&r ..

  lees meer

 • Marc Cain Season Event

  Dit is jouw persoonlijke uitnodiging voor hét feestje van het seizoen. We verklappen niets maar één ding moet je vast weten: de nieuwste Marc Cain collectie is te gek! We zien je graag op zaterdag 19 ..

  lees meer

 • Airfield Event

  Ready to Wear! Ontdek de nieuwste Airfield Collection. Heerlijke hapjes en drankjes staan voor u klaar. De Airfield modellen showen de nieuwste collecties en de shows starten om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.   Bent u e ..

  lees meer

 • Opening SET Zone

  Kom je zaterdag 15 juli ook naar onze opening van de SET Zone? SET ZONE Ontdek de nieuwe collectie van SET bij LeurinK. In onze nieuwe SET Zone maak je kennis met The Fashionology van SET. GET SET RUNWAY Op de Get SET Ru ..

  lees meer

leurink mode
- Your fashion gallery -
inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van acties, evenementen en kortingen?
Veilig betalen:
Volg ons: