\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Herno

Herno

(18 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

Herno is een chique en luxe Italiaans merk voor heren. Na de tweede wereldoorlog is Herno opgericht door Giuseppe Marenzi. Hij wilde dat zijn jassen goed beschermd waren tegen water en wind. Met behulp van onder andere castorolie kon de waterdichtheid van de jas verbeterd worden. Bij Herno draait alles om excellentie. Deze excellentie komt terug bij onder andere de keuze voor de beste textielproducten en productielocaties. Herno maakt gebruik van bijzonder innovatief apparatuur, met dit apparatuur worden de jassen geproduceerd. De productielocaties worden gekozen op basis van traditioneel vakmanschap, in Sardinië zit bijvoorbeeld zo'n productielocatie. Bij Herno vinden ze het belangrijk dat de ethische en kwaliteitsnormen worden nageleefd. 

Herno jassen en het buitenleven 

De jassen van Herno zijn perfect bestemd voor het buitenleven. Herno's jassen zijn waterdicht en bestemd tegen wind. De meeste jassen van Herno bevatten een uitneembaar voorpand. Het uitneembaar voorpand is handig, want het beschermt de hals goed tegen de kou. In de lente, met aangename temperaturen, kunnen de jassen gedragen worden zonder voorpand. De jacks van Herno zijn voornamelijk gemaakt van dons. Dons heeft veel voordelen: het houd je lekker warm tijdens de winter dagen, het is erg duurzaam en het reguleert vocht goed. De veren en dons zijn afkomstig van de dieren van de voedingsindustrie. De jassen zijn over het algemeen gemakkelijk af te nemen, dit komt omdat de buitenkant van de jassen gemaakt is van polyamide. Polyamide is kleurvast, kreukvrij en duurzaam. De jassen kunnen daardoor lang door gedragen worden. De kleuren van de jassen zijn zo gemaakt, dat ze gemakkelijk te combineren zijn. Combineer de jas met een warme trui en mooie pantalon en je bent klaar om naar buiten te gaan!  

Herno dames jassen 

Better together. Verwen je vrouw met een mooie jas van Herno. Bij LeurinK mode vind je tevens Herno jassen voor dames. De damesjassen zijn net als de herenjassen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De meeste jassen zijn gevuld met dons en veren, perfect voor de koude winter dagen. Op onze website is shoppen erg gemakkelijk en snel. Vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende dag gratis in huis. Op onze website vind je naast Herno jassen nog veel meer kleding, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Maak je look compleet en koop bij je jas een mooie broek en warme trui. 


 

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: