\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  Ganni

Ganni

(33 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

Shop de Ganni collectie bij Leurink

Ganni is de perfecte mix tussen de casual scandinavische look en de modieuze Parijse stijl. Het label heeft altijd meerdere designs in de collectie die echt niet mogen ontbreken in jouw collectie. Ze variëren van minimalistische designs tot grafische prints met de welbekende smileys. Op deze manier geven ze een vrolijke en unieke twist aan de modewereld. Een Ganni t-shirt of Ganni trui is dan ook een must-have voor iedere vrouw die van mode houdt.

 

Over Ganni

Het Deense merk Ganni is in 2000 opgericht met het doel om de perfecte kasjmieren knitwear te produceren. Vanuit hier is Ganni doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de fashionindustrie. Veel inspiratie voor de kleding wordt gehaald uit de stad Kopenhagen. Het is méér dan een manier van kleden, het is de complete state-of-mind. Hiermee willen ze vrouwen het gevoel geven dat ze de hele wereld aankunnen. Iedereen is welkom bij Ganni en dat geldt ook voor Leurink Mode. Shop de stoere en vrolijke collectie nu in onze webshop of in de winkel!

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMODE
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: