✔️ Op werkdagen voor 15.00 uur besteld 

✔️ De volgende dag GRATIS in huis 

 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Gran Sasso

Gran Sasso

(45 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

Het verhaal van het label Maglificio Gran Sasso start in het jaar 52 van de vorige eeuw, in een heel klein plaatsje: Sant'Egidio alla Vibrata. Dat ligt op de grens tussen Le Marche en Abruzzo. En dat het merk nog steeds bestaat, is te danken aan de ondernemersgeest van 4 broers: Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano.
De eerste 2 decennia hadden de broers met hun vieren nog een echte familie business, maar ergens halverwege de jaren 70 werd dat anders. Gran Sasso werd een ‘industrieel bedrijf’. Het label werd groot en veroverde niet alleen Italië, maar ook de rest van de wereld. Inmiddels heeft Gran Sasso maar liefst 400 mensen in dienst. En wat wij zo buitengewoon vinden: ze hebben alles in eigen hand. Vanaf het ontwerp tot en met de vervaardiging. Mooi hoor, zelfs het weven van de katoenen stoffen en het verven gebeurt in eigen huis. Want alleen dan kun je het maken zoals je het echt wilt, is de filosofie daarachter.

Handwerk

"Quality is always fashionable" is het inspirerende motto van de nieuwste generatie. Die combineert traditie met innovatie, origineel vakmanschap met moderne productiemethoden. “De rijke natuurlijke garens en het vakmanschap in alle stadia van de productie te maken elke Gran Sasso trui uniek en onmiskenbaar”, staat op hun website en wij van LeurinK mannen kunnen niet anders dan dat beamen! Wat een prachtig label!

1 stop shopping ;)

Bestel je Gran Sasso trui of shirt hier in de webshop, of ga eens lang in onze winkel. Dat is handig, omdat je in 1x klaar bent voor het hele seizoen. Leg ons uit wat je nodig hebt, wij leggen wat mooie spullen voor je klaar terwijl jij een kop koffie (cq biertje/glas wijn) drinkt en daarna is het nog even een kwestie van passen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor dit seizoen: privé en ook zakelijk. Inclusief mooie pakken, jassen, jacks en een uitgebreide schoenencollectie. Kom gewoon eens langs: je zult verrast zijn.

leurink mode
- Get social with us -
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: