\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Tramarossa

Tramarossa

(30 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

Geschiedenis van Tramarossa

Tramarossa is ontstaan in 1967 en bedacht door Urbano Chemello. Met zijn opgedane kennis uit diverse studies besloot hij een jeansmerk op te richten waarbij de jeans handgemaakt moesten worden en er alleen denim gebruikt kon worden. Daarmee was het fashionmerk een voorloper in de industrie. Destijds begon namelijk de massaproductie van jeans die zich richtte op een sportieve en casual look. De vier zoons van Urbano Chemello hebben het idee van de tailored jeans in een nieuw jasje gestopt en zo is uiteindelijk het merk Sartoria Tramarossa ontstaan.

 

"The most beautiful jeans in the world"

Dit is de missie van Tramarossa, het creëren van de mooiste jeans ter wereld. Tramarossa besteedt veel aandacht aan innovatie, dit zie je ook terug in het productieproces. Ze maken namelijk gebruik van de laatste technieken. Bij dit proces wordt veel aandacht besteedt aan de kleine details en de verpakkingen. Bovendien is Tramarossa het enige denim merk dat de initialen van de drager in de broek verwerkt.

 

Tramarossa shoppen bij Leurink Mode

Ontdek de mooie collectie van dit unieke fashionlabel bij Leurink in de webshop of in de winkel. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Tramarossa Leonardo slim jeans of de Tramarossa 24.7. Kom je liever in de winkel om het toch even te passen voor de zekerheid? Dan zien we je graag langskomen. De koffie staat altijd voor je klaar!

 

Bestel vandaag nog jouw nieuwe jeans voor 16.00 uur en ze worden dezelfde dag nog gratis verzonden!

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: