✔️Gratis verzending

✔️Vandaag voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag nog gratis verzonden

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 

MEET THE TEAM

 • .

  Hi! Ik ben Chelsea en werk inmiddels al 3 jaar met veel plezier bij LeurinK Mode. Binnen LeurinK Mode ben ik werkzaam als all rounder, ik spring bij waar nodig. Ook verwelkom ik u graag met een heerlijke kop koffie of ca ..

  lees meer

 • .

  Hi! Mijn naam is Abner. sinds kort ben ik werkzaam bij Leurink Mode op de mannenafdeling. Ik houd er van om de laatste trends in de gaten te houden. van streetwear tot sneakers, Mijn kleding style is varierend van comfy ..

  lees meer

 • .

  Hi! Mijn naam is Mark en ik ben de meest recente toevoeging aan het marketingteam van Leurink Mode.   Op basis van data zorg ik ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt. Verder houd ik me bezig met SEO, SEA en c ..

  lees meer

 • .

  Al 30 jaar werk ik bij Leurink Mode.Ik ben verantwoordelijk voor het financiële gedeelte en alles wat daarbij komt kijken.30 jaar, wat lang!!, nou nee hoor hier is het nooit saai. In al die 30 jaren is er nooit &eac ..

  lees meer

 • .

  Hi, Ik ben Elise en ik hoor bij team webshop van LeurinK Mode. Samen met het team zorgen wij voor het online entertainment. Via onze socials zorg ik ervoor dat jullie overal van op de hoogte blijven. Van de nieuwste co ..

  lees meer

 • .

  Ik ben Miranda.   Bij Leurink Mode werk ik vooral achter de schermen. Mocht het nodig zijn dan assisteer ik bij de kassa. Mijn voornaamste taak is het verwerken van de in- en uitgaande goederen. Daarnaast heb ik ..

  lees meer

 • .

  Hii ik ben Karlijn. Ik werk al ruim twee jaar bij Leurink Mode en sinds 1 jaar bij de afdeling marketing, hier heb ik het erg naar mijn zin.   Ik vind het leuk om met mode bezig te zijn en nieuwe dingen te ontdekk ..

  lees meer

 • .

  Hi, ik ben Nicole. Ik werk achter de schermen van Leurink Mode op de financiële administratie. Van het bestellen van de koffie tot de boekhouding. Dit diverse werk doe ik al ruim 21 jaar met veel plezier!   ..

  lees meer

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: