Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verzonden.

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 

MEET THE TEAM

 • .

  Hi! Mijn naam is Abner. sinds kort ben ik werkzaam bij Leurink Mode op de mannenafdeling. Ik houd er van om de laatste trends in de gaten te houden. van streetwear tot sneakers, Mijn kleding style is varierend van comfy ..

  lees meer

 • .

  Al 30 jaar werk ik bij Leurink Mode.Ik ben verantwoordelijk voor het financiële gedeelte en alles wat daarbij komt kijken.30 jaar, wat lang!!, nou nee hoor hier is het nooit saai. In al die 30 jaren is er nooit &eac ..

  lees meer

 • .

  Hi, Ik ben Elise en ik hoor bij team webshop van LeurinK Mode. Samen met het team zorgen wij voor het online entertainment. Via onze socials zorg ik ervoor dat jullie overal van op de hoogte blijven. Van de nieuwste co ..

  lees meer

 • .

  Ik ben Miranda.   Bij Leurink Mode werk ik vooral achter de schermen. Mocht het nodig zijn dan assisteer ik bij de kassa. Mijn voornaamste taak is het verwerken van de in- en uitgaande goederen. Daarnaast heb ik ..

  lees meer

 • .

  Hii ik ben Karlijn. Ik werk al ruim vier jaar bij Leurink Mode en sinds 2 jaar bij de afdeling marketing, hier heb ik het erg naar mijn zin.   Ik vind het leuk om met mode bezig te zijn en nieuwe dingen te ontdekk ..

  lees meer

 • .

  Hallo ik ben Karin. Mode is mijn passie. Ik werk ongeveer 28 jaar met veel plezier bij LeurinK Mode. Wat het werk zo leuk maakt zijn onder andere het fijne team waarmee we werken, de trendy collectie en de klantenbinding ..

  lees meer

 • .

  Hallo ik ben Ina, Ik werk inmiddels al meer dan 15 jaar bij LeurinK Mode. Het leuke van mijn baan zijn de klanten, mijn collega’s en het mooie merken pakket. Persoonlijk heb ik geen voorkeur voor een bepaald merk ..

  lees meer

 • .

  Vanaf 15 jarige leeftijd werk ik al in het modevak. Wat begon als bijbaantje naast mijn studie in Fashion & Management is uitgegroeid tot een fulltime job. Nu werk ik al zo’n 6 jaar met plezier bij Leurink Mode ..

  lees meer

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: