\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 

MEET THE TEAM

 • .

  Hi! Mijn naam is Abner. sinds kort ben ik werkzaam bij Leurink Mode op de mannenafdeling. Ik houd er van om de laatste trends in de gaten te houden. van streetwear tot sneakers, Mijn kleding style is varierend van comfy ..

  lees meer

 • .

  Ha, ik ben Annelies en werk al heel wat jaartjes bij LeurinK Mode. Gevoel voor mode zit in mijn genen, op 5 jarige leeftijd maakte ik al kleertjes voor mijn barbies, daarom vind ik het elke keer een 'feestje' om onze kla ..

  lees meer

 • .

  Al 30 jaar werk ik bij Leurink Mode.Ik ben verantwoordelijk voor het financiële gedeelte en alles wat daarbij komt kijken.30 jaar, wat lang!!, nou nee hoor hier is het nooit saai. In al die 30 jaren is er nooit &eac ..

  lees meer

 • .

  Hi, Ik ben Desiree! ..

  lees meer

 • .

  Hi, ik ben Diyala! Vanaf 15 jarige leeftijd werk ik al in het modevak. Wat begon als bijbaantje naast mijn studie in Fashion & Management is uitgegroeid tot een fulltime job. Nu werk ik al zo’n 6 jaar met plez ..

  lees meer

 • .

  Hii ik ben Elona! ..

  lees meer

 • .

  Hallo! Mijn naam is Francies. Ik ben al 10 jaar werzaam bij LeurinK mode en nog steeds elke dag met veel plezier.Ik vind het leuk om een look helemaal af te stijlen van top tot teen van accessoires tot schoenen.Iedereen ..

  lees meer

 • .

  Hallo! Ik ben Germaine Ik werk al ruim 3,5 jaar op de schoenenafdeling van LeurinK Mode.Ik vind het erg leuk om klanten te adviseren en ze te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen bij een nieuwe LeurinK outfit. ..

  lees meer

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMODE
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: