■ altijd gratis bezorgen ■  vandaag voor 15.00 besteld ■ de volgende werkdag in huis ■

u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  Marc Cain

MarcCain

(269 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

Marc Cain's spannende, herkenbare fashioncollectie

Hét stopwoord van de ontwerpers van MarcCain? Coordinates, oftewel de combineerbaarheid van de kleding. Het gaat hun niet alleen om een optimaal afgestemde outfit, maar net zo duidelijk om de samenkomst van ogenschijnlijk heel verschillende materialen en stijlen. Heel diverse stoffen, materialen, vormen, die totaal verschillend lijken, maar toch bij elkaar horen. Dat maakt de Marc Cain collectie altijd weer spannend en altijd weer herkenbaar. Verfrissend hoor, hoe ze dat elke keer weer lukt. Of u nu op zoek bent naar Marc Cain jurken of een mooie jeans van Marc Cain, bij LeurinK mode slaagt u gegarandeerd!

Een stukje geschiedenis

En hoe de naam Marc Cain ontstond? Marc Cain was een Italiaanse couturier met een Amerikaans paspoort. Hij had twee passies: mooie, goedgeklede vrouwen en snelle auto’s. Hij ging door het vuur voor beide – en het kostte hem zijn leven. Op de snelweg tussen Modena en Bologna stierf hij na een fataal ongeluk met zijn Ferrari. 

Een mooi verhaal, maar als je Helmut Schlotterer, Managing Director ernaar vraagt, zal hij met een vette knipoog vertellen dat de couturier Marc Cain ontsproten is aan zijn fantasie, terwijl hij de eerste collectie lanceerde (dat was al in 1973!) . Een goed verhaal is de helft, zal hij gedacht hebben. 

Hoe dan ook, tekenend voor Marc Cain. Hun collecties zijn altijd fantasievol, met unieke grafische prints, mooi uitgewerkte ideeën. Een hardloper in onze winkel. Niet voor niets hebben we één van de grootste Marc Cain collecties van Nederland in huis. Een fijne selectie daarvan in onze webshop.

Marc Cain: fabuleus combineren

Anno nu zijn wij bij LeurinK mode absoluut MarcCain fan. Wat een mogelijkheden biedt dit merk als het om combineren gaat. Fantasievolle prints, rijke kleuren en stoffen, mooie combinaties, perfecte snit voor ons Hollandse lady’s en ook nog eens zo ontzettend goed als het om kwaliteit gaat!

leurink mode
- Your fashion gallery -
inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van acties, evenementen en kortingen? Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: