Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verzonden.

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  AMI Paris

Ami Paris

(21 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

AMI: the brand

In 2011 besloot Alexandre Mattiussi na het opdoen van jarenlange ervaring in de fashionwereld om zijn eigen merk op te richten: Ami Paris. Hij besloot een stijlvolle en uitgebreide garderobe uit te brengen voor zowel mannen als vrouwen. De lijn tussen casual en chic wordt vervaagd door zijn kledingstijl. De naam AMI is afgeleid van het Franse woord voor "vriend". Er is gespeeld met de initialen van de oprichter en heeft uiteindelijk geleid tot deze naam, die inmiddels gevestigd is in de modebranche. 

Geschikt voor elke gelegenheid

AMI is één van de meest nieuwe toevoegingen aan het assortiment van Leurink. De artikelen van AMI zijn geschikt voor zowel casual- als zakelijke gelegenheden. Zo zijn de sweaters en polo's geschikt voor op kantoor, maar ook voor vrije tijd. Met Ami Paris steel je overal de show en zal het complimentjes regenen.

AMI shoppen bij Leurink

De collectie van AMI Paris ligt nu bij ons in de winkel. Shop je liever online? Dan kan dat natuurlijk ook, alle artikelen zijn namelijk online te vinden in onze webshop! Als je vragen hebt over de pasvorm of over iets anders, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord. 

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: