\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Parajumpers

Parajumpers

(27 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

Luxe uitstraling en kwaliteit

Parajumpers is uitstraling en kwaliteit in één. De jassen hebben een luxe uitstraling en zijn buitengewoon functioneel. De Parajumpers winterjassen houden je warm tot ver onder het vriespunt. De bekendste wintermodellen van het merk zijn de Right Hand en de Gobi. De stijlvolle jassen zijn van hoogstaande kwaliteit en hierdoor uiterst effectief in slecht weer. De jassen zorgen daarnaast voor een stijlvolle look.

Parajumpers herenjassen

Het Italiaanse modemerk werd in 2006 opgericht door Massimo Rosetti. De Italiaanse modeontwerper begon met kleding die vooral functioneel was voor reddingswerkers. Tegenwoordig is het merk veel breder georiënteerd en is de collectie een stuk groter. Naast de ongekend populaire winterjassen heeft Parajumpers ook donsjassen in haar collectie. De jassen zijn erg licht en tijdloos. De Parajumpers donsjas kan elk jaar weer uit de kast gehaald worden en is nog steeds van de tijd. De jassen kunnen makkelijk gecombineerd worden en in bijna elk seizoen worden gedragen. Kortom, een perfecte jas.

 

Ontstaan van Parajumpers

De inspiratie van het merk komt voort uit een militair korps uit Alaska. Dit korps doet reddingsacties in de meest barre weersomstandigheden en moeten dus goed gekleed zijn. 210th Rescue Squadron is de naam van het korps, ook wel PJS genoemd. PJS is tevens de afkorting van het merk Parajumpers. Een ontmoeting met een lid van het korps gaf het merk de inspiratie om bovenkledingcollecties te maken. De collecties werden gemaakt met hoogtechnologische componenten. Zo zie je haken op de jassen terug die gebruikt worden voor parachutespringen. De meeste winterjassen hebben ook grote cargo-zakken, oorspronkelijk bedoelt voor het GPS-materiaal en kompassen.

 

PARAJUMPERS BIJ LEURINK

Bij Leurink hebben wij een groot assortiment van Parajumpers kleding. De iconische Parajumpers jassentruien en shirts vind je bij Leurink Mode in Borne of online. Naast Parajumpers hebben we ook andere merken in onze collectie. Zo hebben we ook het razend populaire Canada Goose of Woolrich in onze collectie. Bekijk het gehele assortiment online en bestel voor 16:00. Wij verzenden gratis jouw Parajumpers artikelen dezelfde dag. Geen keuze kunnen maken? Laat je adviseren bij ons in de winkel en vind wat bij jou past.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMODE
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: