\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Incotex

Incotex

(1 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

De reden waarom wij voor de broeken van Incotex gaan, spreekt eigenlijk voor zich. De pasvorm is ontzettend betrouwbaar en het allerbelangrijkst: de broeken dragen zo fijn. Koop je 1 x een Incotex, dan weten we bijna zeker dat het niet bij die ene keer zal blijven. 
Oog voor detail, nauwgezette aandacht voor de afwerking, tijdloze stijl, optimaal draagcomfort, unieke stoffen, in eigen beheer gemaakt, JAWEL: ondanks de lelijke naam zijn wij fan. Een Incotex-broek valt gewoon nooit tegen! Hoe fijn is dat.

Smart casual

Venezië 1951: de geboorte van Incotex. Vanaf het begin is het label dé pionier op het gebied van smart casual. Dat is het resultaat van de unieke mix tussen kleermakers, innovativiteit en  vakmanschap. Hun specialiteit? De perfect fit, in skin, slim en regular versies. En natuurlijk het gebruik van de beste katoenen, wollen en linnen stoffen.

INCOTEX heeft 4 verschillende lijnen

1951
De Incotex lijn 1951 is wel de allerbekendste. Dé pionier op het gebied van smart casual, met een perfecte mix tussen denim- en kleermakerdetails. Een absolute must-have in elke garderobekast. Hoewel de basis hetzelfde is, komt deze lijn elk seizoen weer met nieuwe details, kleuren, wassingen…
ARCHIVIO
Broeken van de Incotex Archiviolijn zijn meesterwerken voor de echte connaisseurs. Geïnspireerd door hun oude modearchieven, gemaakt van de beste stoffen. 
SLACKS
Deze lijn kun je het best urban casual noemen en is geïnspireerd door militaire en werkmansstijlen. Gewassen, dyed en stressed stoffen zorgen voor bijzondere effecten. Gecombineerd met de originele Incotex prints staat het garant voor echt unieke broeken. 
5POCKETS
Een smart casual classic, maar dan gecombineerd met een informele snit en  ‘top-notch’-stoffen, van denim tot ouderwets bombazijn en van stretch katoen tot en met microstructuren.  

Het draait om de details bij Incotex

oog voor detail is het handelsmerk van Incotex. Denk bijvoorbeeld aan de blauwe lus , een riemhaakhouder die sinds de vroege jaren 80 op elke Incotex-broek zit.

Mannen: koop jullie Incotex-broek hier in de webshop, of kom eens langs in onze winkel in Borne. Eén adres voor mannen met smaak, waar je al je kleding én schoenen voor het hele seizoen in kunt slaan. Voor privé en zakelijk. En je drinkt er nog goede koffie (wijn/bier) ook!

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMODE
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: