✔️ SELECTED SALE TOT 50%

✔️ GRATIS VERZENDEN

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  leselles

Leselles

(7 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

uw selectie

uw maat
collecties
categorie
merken
kleuren
 

Leselles is een van origin Belgisch bedrijf, Liesbet is de oprichtster van Leselles. Het is een merk voor vrouwen, dat gemaakt is door vrouwen. Liesbet wil graag sjaals maken die klassevol zijn, lang mee kunnen gaan en duurzaam zijn. De missie van het knitwear bedrijf is om de wereld een beetje mooier te maken, meer jou! De sjaals van Leselles zijn er in veel verschillende felle kleurtjes. Ga voor een fel kleurtje, zoals oranje. Of kies jij voor een neutrale kleur? 

Wollen sjaals dames 

De sjaals van Leselles zijn gemaakt van mohair overschotten. Liesbet had een paar jaar geleden een bezoek aan een fabriek gebracht. In die fabriek zag zij dat er enorm veel woloverschotten er waren. Ze besloot zelf mooie sjaal te maken en de sjaals moesten gemaakt worden van de woloverschotten. De sjaals van Leselles zijn gemaakt van 30% mohair, 30% polyamide en 40% acryl. Mohair is afkomstig van de Angorageit. Mohair heeft veel verschillende goede eigenschappen: het heeft een glans en houdt goed verf vast. Daarnaast gaat mohair niet pillen, heeft het een goede isolatie en gaat na uitrekken altijd weer in oude vorm. 

Hoe draag je een sjaal?

Wollen sjaals zijn onmisbaar in de herfst en winter. Sjaals hebben meerdere functies, ze houden je lekker warm tijdens de koude dagen en kunnen fungeren als een mooi accessoire. Het leuke is dat je sjaals op verschillende manieren kan knopen, zo lijkt het alsof je elke dag een andere soort sjaal om hebt. Ook kunnen sjaals op veel verschillende manieren gedragen worden. Je kan ze voor het buitenleven gebruiken en combineren met een mooie mantel. Daarentegen kunnen sjaals ook leuk gedragen worden bij jurkjes, met stoere boots eronder. Tevens kan een sjaal ook in de haren of om de tas als accessoire gedragen worden. Met een sjaal kun je dus veel verschillende kanten op. Voor welke style ga jij? 

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: