Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verzonden.

Door vertraging bij PostNL is je pakketje wat langer onderweg dan normaal.

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  stone-island

Stone Island

(125 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal
 

STONE ISLAND BIJ LEURINK

Bij LeurinK vind je een van de grootste Stone Island collecties van het land. Ieder jaar verrast het Italiaanse merk weer met nieuwe collecties die erg populair zijn. LeurinK heeft de meest populaire collecties van Stone Island in de winkel en online. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle Stone Island jassen en de bekende Stone Island truien.


HET ONSTAAN VAN STONE ISLAND

Stone Island is opgericht in 1982 door Massimo Osti. Het merk is vooral geïnspireerd op de woorden die voorkomen in de boeken van Joseph Conrad. Hij schreef veel boeken over het gevaarlijke zeeleven. De woorden ‘steen’ en ‘eiland’ kwamen in de boeken het meest voor. De naam Stone Island was hierdoor ook geen moeilijke keuze. Het merk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en blijft ieder jaar weer verassen met haar nieuwe collecties.


DE KRACHT VAN STONE ISLAND

Stone Island kleding moet volgens de designers voldoen aan slechts twee dingen: absolute esthetiek en perfecte functionaliteit. Stone Island zet onder andere productietechnieken in om dit te bereiken. Stone Island blijft voortdurend door innoveren en het resultaat hiervan is dan ook erg goed. Denk aan de stoffen van de Stone Island Shoftshell jas of de Stone Island Cargo Pants. Stone Island is hét perfecte merk voor stoere mannen die houden van stijl en comfort.


STONE ISLAND BADGE: HET KOMPAS

Het meest herkenbare aan een Stone Island product is vaak de badge. Op deze badge staat het herkenbare Stone Island kompas. De badge is gemaakt van Certilogo technology om namaak te voorkomen. Het kompas is geïnspireerd op militaire insignes en zijn een iconisch beeld geworden voor het merk. Het kompas is veelal te vinden op de jassen en truien van het merk.


BESTEL STONE ISLAND ONLINE BIJ LEURINKMODE.NL

Bij Leurinkmode.nl staan we voor perfecte dienstverlening. Ben je niet zeker van de pasvorm of heb je een andere brandende vraag? Neem contact met ons op. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 074-266 1632. Of mail naar webshop@leurinkmode.nl. We mailen zo snel mogelijk terug! Bestel jouw Stone Island trui, shirt, pullover, jack of polo voor 16:00 uur. We versturen jouw producten dan nog dezelfde dag.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: