\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  stone-island

Stone Island

(164 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal

uw selectie

Collectie
Type Product
merken
Seizoen
kleuren
uw maat
 

Het onstaan van Stone Island

Ontstaan van Stone Island: Het Italiaanse merk is in 1982 opgericht door Massimo Osti en is geïnspireerd op de boeken van Joseph Conrad. De woorden "steen" en "eiland" in de boeken waren de reden voor de naam Stone Island. Het merk staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en technische stoffen, waarbij functionaliteit en esthetiek centraal staan. Het iconische Stone Island kompasbadge is gemaakt van Certilogo technology en te vinden op jassen en truien. De Stone Island collectie omvat o.a. herentruien en polo's van hoogwaardige kwaliteit en met het kenmerkende kompas-logo. Bij Leurink Mode vindt u een uitgebreid aanbod van dit populaire merk en persoonlijke service is voor hen van groot belang. Neem contact op via 074-266 1632 of webshop@leurinkmode.nl.

De kracht van Stone Island

Stone Island is een toonaangevend Italiaans kledingmerk voor mannen dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en technische stoffen. Bij Leurink Mode vindt u een uitgebreide collectie van dit populaire merk, waaronder jassen, truien en T-shirts. De kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en combineren functionaliteit met stijl. Het iconische Stone Island logo op de mouw van de kledingstukken is een gewaardeerde toevoeging aan de collectie van Leurink Mode. Voor mannen die houden van een stoere, moderne en sportieve stijl is Stone Island een must-have merk.

Stone Island kompas

Ontdek de iconische Stone Island patch, het handelsmerk van het merk. Elk kledingstuk is voorzien van deze badge, met het herkenbare Stone Island kompas erop. Deze badge is vervaardigd met de innovatieve Certilogo technologie om vervalsing te voorkomen en de authenticiteit te garanderen. Het kompasontwerp is geïnspireerd op militaire insignes en is uitgegroeid tot een symbool van stijl en kwaliteit. Kijk uit naar deze iconische badge op de populaire jassen en truien van Stone Island. Investeer in de authentieke look en voeg de onmiskenbare Stone Island patch toe aan je garderobe.


GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: