Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verzonden.

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  filling-pieces

Filling Pieces

(18 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

Filling Pieces: het verhaal

Het merk is opgericht in het jaar 2009. De man die hierachter zit is Guillaume Philibert. Het modemerk is gevestigd in Amsterdam en staat voor gelijkheid tussen verschillende culturen. Philibert wil de kloof tussen diverse culturen in de wereld overbruggen. Hij wil dit doen door stijl en design te gebruiken als een wereldtaal. Het was zijn missie om een premium sneaker voor een betaalbare prijs te ontwerpen. Philibert vond namelijk dat er een te grote kloof zat tussen luxe schoenen en sneakers. Hij ontwierp daarom tijdens zijn studie architectuur een betaalbare high-end sneaker. Hiermee heeft hij een sneaker gecreëerd met een echte luxury-feel.

 

De Filling Pieces schoen

Zoals eerder genoemd is het merk vooral doorgebroken met het unieke design van de schoen. Het begon allemaal met de Low Top sneaker, deze zijn op het moment nog steeds razend populair. Bekijk bijvoorbeeld eens de Low Top Ripple van premium nubuckleer of deze Low Top Ripple Ceres. Bij LeurinK hebben wij een uitgebreide collectie van de Low Top variant. Tegenwoordig heeft het merk veel meer verschillende varianten. Filling Pieces is ondertussen een gevestigde naam in de schoenenwereld. Het in Amsterdam begonnen modemerk heeft eerlijke productie en verbinding tussen verschillende culturen hoog in het vaandel staan.

 

Filling Pieces Amsterdam

Volgens Philibert zijn Filling Pieces en Amsterdam onlosmakelijk met elkaar verbonden. Philibert is zelf een echte Amsterdamse jongen die zichzelf omringt met jonge creatieve mensen. Op het hoofdkantoor in Amsterdam vind je daarom ook veel jong talent rondlopen. Hierdoor blijft Philibert altijd up-to-date over de laatste trends en hypes. Dit is één van de grote krachten van Filling Pieces. De schoenen van het merk liggen daarnaast ook in de winkel bij bijna iedere kleding retailer. Filling Pieces heeft echt een merk neergezet en niet alleen een nieuwe schoen op de markt gebracht.

 

Internationaal succes

Filling Pieces heeft zo’n 600 verkooppunten in 45 verschillende landen. Het inmiddels meer dan 10-jarige schoenenmerk heeft al een tijd haar intrede gedaan in de internationale wereld. Zo liggen ze onder andere bij winkels als Harrods in Londen en Alchemist in Miami, toch niet de minste winkels. Het internationale succes is volgens de oprichter te danken aan de Amsterdamse nuchterheid die binnen het modemerk heerst. Soms mag er nog wel meer Hollandse nuchterheid komen in de modewereld zegt Philibert.

 

Bestel jouw Filling Pieces sneaker vandaag nog voor 16:00 en wij versturen hem dezelfde dag nog op!

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: