\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  liu-jo

Liu Jo

(68 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
24 artikelen Aantal

uw selectie

Collectie
Type Product
merken
Seizoen
kleuren
uw maat
 

Liu Jo: een toplabel

Dat is ook het geval bij dit mooie label. In 1985 richtten de broers Marco en Vannis Marchi Liu Jo op. En wel in Capri. Kon het mooier? En die fijne Italiaanse charme zie je echt terug in het label. Wij houden van de luxe materialen, die ervoor zorgen dat je je als vrouw sexy en elegant voelt. Is er 1 kenmerk van Liu Jo, dan is het wel dat het merk vrouwen laat stralen in sensuele silhouetten. Door het kleurgebruik laat Liu Jo zich eindeloos combineren. Zo heb je voor elke gelegenheid een unieke outfit. Dat die filosofie werkt, blijkt alleen al uit het feit dat dit mooie label wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht wordt. Bij de damescollecties van Liu Jo worden, very Italian, de fijnste materialen met zorgvuldig geselecteerde details gecombineerd. Je kunt zien dat de designers hun passie met de grootste toewijding en zorg uitoefenen.

Ook dit seizoen weer prachtig

Liu-Jo komt met een frisse en vrolijke collectie die bestaat uit mooie jeans, vrouwelijke shirts en perfect gesneden vestjes en jasjes. Stoffen: van hoge kwaliteit. Snit: precies goed. Kleuren: perfect match. En net zoals altijd: ook nu weer denkt Liu Jo aan de details. Met mooie afwerkingen, grappige prints, bijzondere stoffen en veel meer prachtigs.
Liu Jo is een collectie voor alle vrouwen die op zoek zijn naar  smaakvolle, geraffineerde en toch trendy en evenwichtige kledingstukken. De casual look, zonder al te casual te worden. Ook nu weer is het materiaalgebruik belangrijk. Dat gaat van high-tec tot canvas en van katoen tot mooie doorzichtige stoffen. Een perfecte mix kortom, van opmerkelijk design en fijn comfort.

De beste stylingtips

Het fijne van dit label is dat het zich zo heerlijk laat combineren. Jasje op een goede jeans en klaar. Shirtje met een rok en het is ook goed. Maar het allerleukst is natuurlijk: kijken wat jij ervan vindt. Ga je voor een complete Liu Jo look – en dat is prachtig, want helemaal passend en tegelijkertijd niet té gestyld, of geef je er een andere draai aan? Het kan allemaal. Liu Jo voegt zich naar wat jij wilt en dat maakt het label zo bijzonder.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: