✔️BEL ONS VOOR ADVIES 074- 266 16 32

✔️VANDAAG VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  goosecraft

Goosecraft

(5 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

uw selectie

uw maat
collecties
categorie
merken
kleuren
 

Goosecraft is onze vaste ‘leerleverancier’, eigenlijk al vanaf het jaar dat ze gestart zijn, in 2006. Want ooooh, wat een mooie spullen voor een ontzettend leuke prijs. En kwaliteit natuurlijk! Leer voelt als een 2de huid en wat ons betreft, verdient iedereen een Goosecraft. Want daarmee verwen je jezelf pas echt.

LeurinK en Goosecraft: voor elk wat wils.

Van dit mooie merk hebben we superitems voor de mannen: mooie jacks in basic kleuren, die makkelijk te combineren zijn. Voor de vrouwen: iets meer kleur, iets meer franje, en kijk ook eens naar de shirts - heerlijk soepelvallend -, en de jurkjes en rokken. Basic snit, maar heel bijzonder door het prachtige materiaal. 

Over Goosecraft

Het label is op en top Nederlands, maar ook het buitenland begint dit Goosecraft te ontdekken. Het merk is al te vinden in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, het Midden Oosten, Rusland en Japan… dat doen ze lang niet slecht! Goosecraft vindt dat leer een echt ‘craft’-product is en dat het op traditionele wijze behandelt moet worden. Focus op ervaring, kennis en ‘ouderwets’ vakmanschap: elk item is handgemaakt en origineel. Dat kan ook niet anders: leer is een natuurproduct en geen stuk is hetzelfde. En waar wij blij mee zijn: de gedetailleerde afwerking, zoals ze zelf zeggen: de verborgen schatten die het verschil maken.

Voor alle seizoenen

Leef je uit in kleur, model, soort… leer kan altijd. Perfect in between jasje in het voorjaar of de herfst. En in de winter ideaal om je outfit helemaal mee af te maken. Sinds mensenheugenis wordt leer al gebruikt om de huid te beschermen tegen de weersinvloeden. Het is een volkomen natuurlijk materiaal dat mooier wordt naarmate je het langer draagt!
Leer biedt zoveel mogelijkheden, kleuren, soorten en kwaliteiten. En iedereen kan het dragen: jong, oud, man of vrouw, tja, leer… het past gewoon bij jou. En weet jij nog wat je allereerste leren jasje was? Grote kans dat je het nog steeds hebt, en misschien nog wel draagt. Want dat is precies het fijne van leer, dat het altijd kan.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: