✔️BEL ONS VOOR ADVIES 074- 266 16 32

✔️VANDAAG VOOR 16.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  lesElles

Leselles

(4 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

Leselles is een van origin Belgisch bedrijf, Liesbet is de oprichtster van Leselles. Het is een merk speciaal voor vrouwen, dat gemaakt is door vrouwen. Liesbet wil graag sjaals maken die klassevol zijn, lang mee kunnen gaan en duurzaam zijn geproduceerd. De missie van het knitwear bedrijf is om de wereld een beetje mooier te maken, meer jou! De sjaals van Leselles zijn op onze website in veel verschillende felle kleurtjes verkrijgbaar. Voor de liefhebbers hebben wij ook sjaals van Leselles in basic kleurtjes. Ga jij voor een fel kleurtje, zoals oranje of kies jij voor een neutrale kleur? 

Wollen sjaals dames 

De sjaals van Leselles zijn gemaakt van de beste mohair overschotten. Een aantal jaar geleden, tijdens een bezoek aan een fabriek, zag Liesbet dat er enorm veel woloverschotten waren. Ze besloot zelf mooie sjaals, in veel kleuren te produceren. De sjaals moesten gemaakt worden van die mohair overschotten. De sjaals van Leselles zijn gemaakt van 30% mohair, 30% polyamide en 40% acryl. Mohair is afkomstig van de Angorageit. Mohair heeft veel verschillende goede eigenschappen: het heeft een glans en het houdt goed verf vast. Daarnaast gaat mohair niet pillen, heeft het een goede isolatie en gaat het na uitrekken altijd weer in oude vorm terug. Leselles kan jou dus met zekerheid garanderen dat jouw sjaal lang mooi blijft. 

Hoe draag je een sjaal?

Wollen sjaals zijn onmisbaar in de herfst en winter. Sjaals hebben meerdere functies, ze houden je lekker warm tijdens de koude dagen en kunnen fungeren als een mooie accessoire. Het leuke is dat je sjaals op verschillende manieren kan knopen, zo lijkt het alsof je elke dag een andere soort sjaal om hebt. Ook kunnen sjaals op veel verschillende manieren gedragen worden. Je kan ze voor het buitenleven gebruiken en combineren met een mooie mantel. Daarentegen kunnen sjaals ook leuk gedragen worden bij jurkjes, met stoere boots eronder. Tevens kan een sjaal ook in de haren of om de tas als accessoire gedragen worden. Met een sjaal kun je dus veel verschillende kanten op. Voor welke style ga jij? 

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: