Voor 16:00 besteld is de zelfde dag verzonden.

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  By Malene Birger

By Malene Birger

(0 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
OOPS!
ER GAAT EVEN IETS MIS
 

Birger is trouwens designer pur sang. Haar fashion is prachtig, maar het is ook smullen als je in glossy’s interieurs van haar hand tegenkomt. Prachtige sterke kleurcontrasten en luxe materialen. Wat een fantasie en wat een ongewone, eigen stijl heeft ze.

De handtekening van By Malene Birger

Grafische patronen, contrasten, interessante silhouetten, scherp, modern: dat alles samen vormt By Malene Birger. Vaak zien we elementen uit de mannenmode terug en altijd een diepe liefde voor echt verfijnd vakmanschap. Een look uit het verleden, getransformeerd in de toekomst. Het resultaat: edgy fashion met een heel eigen twist. Vier keer per jaar komt het label met een nieuwe collectie en het is met recht een merk dat vrouwen met trots dragen.

Bij Leurinkmode.nl shop je de nieuwste By Malene Birger collectie gemakkelijk online. Vandaag besteld? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis (behalve als je bestelt op zondag of maandag, dan heb je je nieuwe outfit op woensdag). En we verzenden gratis!

Over obsessie, creativiteit, verantwoordelijkheid en efficiency

Op de online shop van Malene Birger kwamen we een aantal kernwaarden van het bedrijf tegen en ze passen wonderwel. Het eerste kernwoord is obsession: geen woorden maar daden. Als je ergens in gelooft, dan moet je er voor gaan en je dromen leven. Verandering zie je tegemoet met positieve energie, vertrouwen en loyaliteit aan jezelf. 
Dan hebben ze ook nog creativiteit. De sleutel tot creativiteit is de wereld rondreizen voor inspiratie en de zaken vanuit een multicultureel perspectief bekijken. Nieuwsgierig en moedig zijn!

Derde kernwoord: verantwoordelijkheid. De reputatie van By Malene Birger is gebouwd op respect, vertrouwen, loyaliteit en integriteit. Die reputatie wil het label in de hele keten laten zien.

En het laatste kernwoord is efficiency: de goede dingen op de goede manier op het goede moment doen. Altijd een stap voorop lopen en altijd een plan B hebben. Daarbij past een simpele, gefocuste bedrijfsstructuur. Wat wij bijzonder vinden aan dit verhaal? Dat het zo klopt met de fashion die het label maakt.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: