\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  jacks & mantels
 >  Parajumpers

Parajumpers dames jassen

(2 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

In de collectie van het merk Parajumpers vind je jassen terug die geschikt zijn voor ieder seizoen. Zo zijn er de Parajumpers bodywarmers, die prima gedragen kunnen worden als tussenjas. Maar heb je echt een jas nodig die je goed beschermt tegen de kou, dan is een Parajumpers jas zeker ook de juiste keuze. Er zijn verschillende varianten met een langere lengte en een rits tot de hals. De afwerking van de jassen is wind- en waterdicht. Ideaal dus om ook de koude dagen mee te trotseren.

HOE IS PARAJUMPERS ALS MERK ONTSTAAN?

Het merk Parajumpers kent een lange en interessante geschiedenis. De inspiratie voor het merk komt van de 210th Rescue Squadron uit Anchorage Alaska. Het zijn mannen die zijn opgeleid voor het uitvoeren van extreme reddingen en bergingen in de meest afgelegen uithoeken van de wereld. De mannen noemen zichzelf ook wel de PJS, een afkorting voor Parajumpers. Stoere en moedige mannen, die goed opgeleid zijn en hun vaardigheden gebruiken om levens te redden.

Geïnspireerd door een ontmoeting met een van deze mannen, maakte Massimo Rossetti het eerste stuk wat later uit zal groeien tot de masterpiece familie. Door de jaren heen is een collectie dames jassen ontstaan die innovatief is en gebruikmaakt van hoogtechnologische componenten. Allemaal gemaakt met veel passie en om je leven mee te verbeteren. De jassen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn functioneel, maar vooral ook heel erg mooi. Bij een Parajumpers dames jas komen stijl, kwaliteit en functionaliteit samen.

UNIEKE KENMERKEN VAN PARAJUMPERS JASSEN

De Parajumpers jassen voor dames hebben verschillende iconische en functionele details. Een van die details die veel jassen hebben, is een gele haak, verder hebben de jassen een PJS-patch en een cargozak. De jassen bieden een goede bescherming tegen de kou dankzij vulling van dons en veren.

Er zijn verschillende varianten van Parajumpers dames jassen. Zo is er de eerdergenoemde Masterpiece-serie, maar zijn er ook innovatieve series als de Reloaded, Pararescue en Polar Puffers-serie. Die laatste drie varianten zijn perfect geschikt om te dragen als winterjas. Alle jassen uit de verschillende series hebben iets gemeen, ze zijn functioneel, maar bieden zeker ook stijlvolle bescherming.

SHOP PARAJUMPERS DAMES JASSEN ONLINE

Welke Parajumpers jas je voorkeur ook heeft, ieder seizoen hebben we bij Leurink de nieuwste collectie van dit geweldige merk beschikbaar. Ontdek de Parajumpers jassen gemakkelijk online of kom naar onze winkel in Borne. Onze stylisten staan voor je klaar en helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte Parajumpers jas.

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: