\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  damesmode
 >  Ba&sh

Ba&sh

(15 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

Over het merk Ba&sh

Barbara en Sharon, twee vrouwen die droomden van de perfecte warderobe begonnen samen iets nieuws: een merk met een Franse look met diverse en complementaire stijlen. De onderneemsters gingen de uitdaging aan en begonnen te werken met een getalenteerd team om uiteindelijk dit fantastische merk neer te zetten. Het "&" teken in het logo geeft de connectie tussen de dames en het team goed weer. Barbara en Sharon zijn dan ook meer dan collega's, er is een heus familiegevoel. Dit zie je terug in de uitstraling van het merk.

 

Ba&sh shoppen bij Leurink

Inmiddels wordt de collectie van Ba&sh verkocht in 50 landen, heeft het 600 verkooppunten en werken er wereldwijd meer dan 1000 mensen. Bij Leurink zijn we dan ook erg trots dat wij één van deze verkooppunten zijn. Ontdek de collectie met o.a. Ba&sh jurken, Ba&sh rokken en Ba&sh knitwear. Ben je benieuwd naar de pasvorm en de fit van bepaalde items? Kom dan langs in de winkel en laat je adviseren door onze persoonlijke stylisten. Ben je al een trouwe Ba&sh-fan en vind je het niet nodig om het nog even te passen? Bestel het dan online en maak gebruik van onze gratis verzendservice!

GET SOCIAL WITH US
#LEURINKMANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: