Gala Feest

  • /images/carrousel/001-linea-raffaelli-fs18-set-062-with-coat-3fa71ea3123970cab94c36bbe8444cd9.jpg

Wij houden wel van een feestje. U ook?

Binnenkort een feest?

Leuk! Het begint al met de voorpret. ‘Wie zullen er allemaal zijn?’, ‘Wat gaan we doen?, en natuurlijk; ‘Wat zal ik aantrekken?’. En zeg nou zelf: bijzondere momenten zijn nog feestelijker in the perfect dress. Maar waar vind je die? Bij LeurinK mode, in het Twentse Borne, vlakbij Enschede en Hengelo, Overijssel.

Ook kunt u bij ons terecht voor feest- en avondkleding: feestjurken, galajurken, avondjurken, feestelijke tops, tunieken, blouses en jasjes, inclusief hoeden, (envelop)tasjes, schoentjes en andere accessoires. 

Ook voor bruidsmoeders

Wat zal het een bijzondere dag zijn, de bruiloft van zoon- of dochterlief. Een dag om met veel plezier naar uit te kijken en om nog lang van na te genieten. Zo’n dag verdient natuurlijk een feestelijke outfit; immers, u bent één van de eregasten!

LeurinK mode heeft ook een collectie voor bruidsmoeders. Bijzondere avondkleding, maar net zo veel feestelijke pakjes, jurkjes, combinaties…echt voor elke bruidsmoeder en voor elk budget. Van een ingetogen, stijlvolle outfit voor de plechtigheid, tot feestrobe voor ’s avonds en van ‘prachtig, speciaal voor deze ene dag’ tot ‘heel goed te combineren bij volgende feestjes’. En natuurlijk hebben we bijpassende schoenen, hoeden en andere accessoires.

Alleen in onze winkel

Wij vinden dat je avondkleding moet kunnen passen. Pas als je een jurk aan hebt, zie je of deze je nog mooier maakt. Dat is de reden dat niet alles op onze webshop te vinden is, maar gelukkig wel een mooie selectie.  Voor de rest van de collectie moet je toch echt naar onze winkel komen, daar zorgen we tevens voor de juiste maat, wanneer deze niet aanwezig is! (wij beloven: dat is geen straf!) 

Uitgebreid passen? Maak een afspraak!

Kom gerust eens bij ons binnen om lekker rond te kijken. Wil je echt komen passen, maak dan een afspraak. Immers, het uitzoeken en op maat maken van feestkleding verdient alle tijd. We bespreken eventuele wensen, kijken naar stijl en persoonlijkheid en hebben alle ruimte om samen verschillende dresses of combinaties door te passen. Voor de finishing touch is er altijd een coupeuse.

De grootste collectie top merken van Oost-Nederland 

leurink mode
- Your fashion gallery -
inschrijven nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van acties, evenementen en kortingen? Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: