Uw filters

Cambio

29 artikelen

Cambio: de broek die ALTIJD past

Echt een hardloper in onze webwinkel en dat is zeker niet voor niets. Het is gewoon de perfecte broek voor elk figuur. Met goede, elastische stoffen: zwart blijft zwart en slobberen is er niet bij! Cambio heeft slim samengestelde collectie: een combi van all time favourites (als je oude Cambio echt niet meer kan, is de kans groot dat je toch nog weer een soortgelijke kunt vinden) en goede trend-items. Het merk Cambio is echt één van de online pareltjes van leurinkmode.nl. Hoog tijd voor jou om deze fijne broeken eens uit te proberen.

We kennen verhalen over Cambio-broeken waarvan vrouwen na 10 jaar intensief dragen eigenlijk nog steeds geen afscheid wilden nemen. Nou vinden wij dat als fashionista's een beetje onbegrijpelijk, want zeg nou zelf, 10 jaar! Dan is het bijna vintage! Desalniettemin, de grootste Cambio-collectie van Oost-Nederland vind je in onze winkel. In de webshop een voorproefje!


Leurinkmode.nl is official Cambio webshop

We hebben dan ook het grootste assortiment van heel (oost-)Nederland. Bij ons grijp je niet zo snel mis. Cambio maten? Die gaan van 34 tot en met 46. Weet je niet welke het beste bij jou past? Bekijk de maattabel of bel gewoon even: 074-2661632. Dat kan tijdens kantooruren, en buiten kantooruren zijn we te bereiken via webshop@leurinkmode.nl. We reageren altijd zo snel mogelijk!

Cambio online kopen

Cambio-broek nodig? Shop online via leurinkmode.nl. Dan ben je verzekerd van de laatste en meest volledige collectie. En, nog belangrijker: van persoonlijke service, snelle, gratis levering én veilige betaling. 

Online broeken kopen

Onze collectie Cambio is groot, maar we hebben nog veel meer mooie merken voor je in petto bij LeurinK mode. Perfect voor elk figuur, in heel veel stijlen en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Marc Cain, Airfield, Luisa Cerano, Supertrash of G-design?

U heeft geselecteerd:
  • Cambio
Filters
Uw filters

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

×