Gala / Feest

Binnenkort een feest?

Leuk! Het begint al met de voorpret. ‘Wie zullen er allemaal zijn?’, ‘Wat gaan we doen?’, en natuurlijk; ‘Wat zal ik aantrekken?’. En zeg nou zelf: bijzondere momenten zijn nog feestelijker in the perfect dress. Maar waar vind je die? Bij LeurinK mode, in het Twentse Borne, vlakbij Enschede en Hengelo, Overijssel.

Onze eerste etage hangt vol feest- en avondkleding: feestjurken, galajurken, avondjurken, feestelijke tops, tunieken, blouses en jasjes, inclusief hoeden, (envelop)tasjes, schoentjes en andere accessoires.

Ook voor bruidsmoeders 

Wat zal het een bijzondere dag zijn, de bruiloft van zoon- of dochterlief. Een dag om met veel plezier naar uit te kijken en om nog lang van na te genieten. Zo’n dag verdient natuurlijk een feestelijke outfit; immers, u bent één van de eregasten!

LeurinK mode heeft ook een uitgebreide collectie voor bruidsmoeders. Bijzondere avondkleding, maar net zo veel feestelijke pakjes, jurkjes, combinaties…echt voor elke bruidsmoeder en voor elk budget. Van een ingetogen, stijlvolle outfit voor de plechtigheid, tot feestrobe voor ’s avonds en van ‘prachtig, speciaal voor deze ene dag’ tot ‘heel goed te combineren bij volgende feestjes’. En natuurlijk hebben we bijpassende schoenen, hoeden en andere accessoires.

Alleen in onze winkel

Wij vinden dat je avondkleding moet kunnen passen. Pas als je een jurk aan hebt, zie je of deze je nog mooier maakt. Dat is de reden dat er in onze webshop geen avondkleding te vinden is. Daarvoor moet je toch echt naar onze winkel! (wij beloven: dat is geen straf!) 

Uitgebreid passen?
Maak een afspraak!

Kom gerust eens bij ons binnen om lekker rond te kijken. Wil je echt komen passen, maak dan een afspraak. Immers, het uitzoeken en op maat maken van feestkleding verdient alle tijd. We bespreken eventuele wensen, kijken naar stijl en persoonlijkheid en hebben alle ruimte om samen verschillende dresses of combinaties door te passen. Voor de finishing touch is er altijd een coupeuse.  

Gala / Feest