Not your daughter’s jeans

(16 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

uw selectie

uw maat
collecties
categorie
merken
kleuren
 

Not Your Daughters Jeans combineert stijl met comfort

Bij Not Your Daughter’s Jeans geloven ze dat geen enkele vrouw ooit comfort zou moeten opofferen voor stijl. Maar ook andersom geldt hetzelfde: geen enkele vrouw zou ooit stijl op moeten offeren voor comfort. In NYDJ ziet elke vrouw er geweldig uit én voelt ze zich geweldig. En Aas je je gelukkig en vol zelfvertrouwen voelt, dan valt iedereen dat op.

1 maat slanker met NYDJ

Elke broek is voorzien van unieke slankmakende panels met gepatenteerd criss-cross design en Lift Tuck Technology. Klinkt ingewikkeld, maar het komt erop neer dat ze broeken maken waarin je er gewoon 1 maat slanker uitziet. Een slankere buik, en gelifte billen. Dat is mooi meegenomen toch? Verder sluiten de broeken van NYDJ naadloos aan bij de taille. De slankmakende technologie van Not Your Daughter’s Jeans werkt zo goed, dat wij je zelfs aanraden om een maat kleiner te bestellen dan je normaal draagt!
NYDJ werd in 2003 opgericht in Los Angeles, Californië. Lisa Rudes – dochter van George Rudes, de king of denim van de Saint Germain jeans die in de jaren 70 en 80 zo bekend waren – vond dat het eindelijk eens tijd werd voor jeans die vrouwen echt mooi zou maken. De inmiddels zo bekende technologie ontwikkelde ze samen met haar vader.

Veel keuze

Not Your Daughters Jeans is er in heel veel verschillende stijlen en wassingen. Elk seizoen zijn er weer nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Leuk om mee te variëren! Dat NYDJ een echte hit is, blijkt wel uit de reacties van onze klanten. We kennen eigenlijk niemand die maar 1x een NYDJ heeft gekocht. Vrijwel iedereen heeft er meerdere, zo goed bevallen ze.

Persoonlijke stijl volgens NYDJ

Draag nooit iets alleen omdat het een trend is, dat is het belangrijkste advies van de NYDJ-designers. Kijk altijd of het ook past bij je persoonlijke stijl. Dus: kijk welke trend van dit seizoen het best bij je past, en maak daar je eigen stijl van.

Neem zelf de proef op de som en bestel 1 van hun broeken: wij beloven je, daarvan krijg je echt geen spijt.

leurink mode
- Get social with us -
INSTAGRAM LEURINK MODE
INSTAGRAM LEURINK MANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: