Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, de volgende dag GRATIS in huis!

 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  herenmode
 >  Circolo 1901

Circolo 1901

(23 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a
 

In onze winkel hebben we de mannencollectie van Circolo 1901. Mooie shirts, colberts, bermuda’s, gilets in wat afgewassen zandtinten en net zo mooi ‘uitgevaagd’ diepblauw. Op het lichaam gesneden. De stoffen van de colberts zijn ongelofelijk zacht en het mooie is: ze hebben de neiging niet te kreuken. De natuurlijke materialen voelen prima en tja, ze zijn gewoon prima om in te bewegen. Wij houden van de soberheid. Nergens overdaad en toch oogt elk stuk uit de collectie kwalitatief. Het label valt op door de kwalitatieve eenvoud, dat is het misschien wel.

Voor actieve mannen

Bij LeurinK vinden we de collectie perfect voor mannen die veel onderweg zijn. De jasjes en shirts blijven mooi en laten zich gemakkelijk combineren voor veel gelegenheden. Casual maar ook zakelijk past het prima. We zijn blij met dit merk in onze collectie. Het is een echte snelloper. De Circolo-jasjes en shirts vliegen de rekken uit en dat snappen wij helemaal.

Label met aansprekende visie

Dit staat op de website van dit mooie ‘made in Italy-label’:
“Proudly easy
Gemakkelijk maar niet eenvoudig.
Wij zijn mensen die willen overtuigen noch imponeren.
We doen precies wat we het beste vinden.
We elimineren wat overbodig en gaan uit van de essentie.
Laten we beginnen met wat authentiek en origineel te maken is
Onze manier van doen is modern en eenvoudig.
Wij zijn trots op.
Wij noemen het makkelijk klassiek.”
 “We only do what we believe is the right thing.” Da’s toch een mooie filosofie. Circolo betekent in het Italiaans, je raadt het misschien al: cirkel. En dat is een goed woord om hun collectie te beschrijven: uitgebalanceerd. Klassiek en stoer tegelijkertijd. Het merk laat zich inspireren door mannen en vrouwen die het buitengewone vermogen hebben om van perspectief te veranderen en dingen vanuit een nieuw standpunt te bekijken. Gewone mensen, die oorspronkelijk en met passie in het leven staan.

Bij ons ben je in 1x klaar

Bestel in deze webshop of kom gewoon langs in onze winkel in het Twentse Borne. Dan ben je in 1x klaar. Bij ons vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor dit seizoen: privé en ook zakelijk. Inclusief mooie pakken, jassen, jacks en een uitgebreide schoenencollectie. Kom gewoon eens langs: je zult verrast zijn.

leurink mode
- Get social with us -
INSTAGRAM LEURINK MODE
INSTAGRAM LEURINK MANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: