Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, de volgende dag GRATIS in huis!

 
u bent hier:
Leurink Mode
 >  7-for-all-mankind

7 for all mankind

(20 ARTIKELEN)
Filter kiezen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
  • Merknaam: van a t/m z
  • Merknaam: van z t/m a

uw selectie

uw maat
collecties
categorie
merken
kleuren
 

De plaatsing van de zakken, het patroon en de plek van wassingen, een klein verschil in stiksel: het zijn de finesses die van een gewone jeans een superjeans maken. Bij 7 for All Mankind weten ze dat als geen ander. Ze hebben het echt in de vingers: jeans maken die mannen en vrouwen meer dan goed staan. De fit is goed en dat houdt in dat – mits je de juiste maat koopt natuurlijk ;-) – hij niet te veel en niet te weinig ruimte in de taille heeft, de bovenbenen en kuiten genoeg ruimte hebben en dat die onappetijtelijke lovehandles ook vermeden worden. Jeans van 7 for All Mankind snijdt niet in je taille, sluit overal goed aan en geeft je een perfect gestroomlijnd silhouet.  Optrekken is niet nodig om hem in model te houden.

In een goede jeans zit een tikkie stretch

Wat 7 FAMK zo prettig maakt is dat er precies de goede hoeveelheid stretch in zit. Niet teveel, want dan gaat ie veel te snel lubberen, en niet te weinig, dan sluit je jeans namelijk als een zoutzak aan op je lichaam en voelt ie stug en stijf.

Weetje over denim?

Net als sommige van onze stylistes weetjesfreak? Dan hebben wij er ook nog een paar voor je. Denim is een afkorting van de oorspronkelijke Franse benaming serge de Nîmes. Nîmes is een Zuid-Franse stad waar deze stof voor het eerst werd gemaakt, en wel voor de gardiaans, oftewel de veehoeders van de Camargue. Het woord jeans komt van de Franse benaming van Genua: Gênes. Het schijnt dat ze daar de allereerste denim broeken maakten.  

Onze tip:

Zit je 7 FAMK jeans goed? Schaf meteen een tweede exemplaar aan. Vind je dat een beetje too much van het goede? Wij doen het toch vaak. Want wat de beste jeans is, is vaak zo persoonlijk en het bespaart je behoorlijk wat zoekwerk in de toekomst.
7 for All Mankind hebben we in onze mannen- én vrouwencollectie, zo goed vinden we ze. Bestel je jeans nu bij leurinkmode.nl. Is het nog geen 15.00 uur, dan heb hem morgen al in huis. Dat is trouwens niet op zondag of maandag het geval. Omdat we op maandag vrij zijn, krijg je je pakketje dan pas op woensdag thuisbezorgd. Nog snel! Ook prettig: de verzending is gratis.

leurink mode
- Get social with us -
INSTAGRAM LEURINK MODE
INSTAGRAM LEURINK MANNEN
inschrijven nieuwsbrief
Meld je aan en verdien 10% korting!
Veilig betalen:
Volg ons: